Sydänmaan Highlander

Myymme luomulihaa suoraan maatilalta.

Sydänmaan Highlander –tuotemerkillä tuotettu liha on Highland Cattlen eli Ylämaankarjan, vapaana kasvanutta luomulihaa. Kärsämäki on Suomen Highland Cattle -rikkain kunta ja väkilukuun suhteutettuna toisten on aika vaikea edes saada meitä kiinni. Highland Cattle luomukarjaa kasvaa Kärsämäellä Raudaskosken ja Salonurmien maatiloilla. Tuotemerkki on saanut nimensä Kärsämäen Sydänmaankylästä.

Highland Cattle kuuluu alkuperäisrotuihin ja on kotoisin Skotlannin Ylämailta. Niinpä sen toinen nimi onkin Ylämaankarja. Eläimillä on pitkät, uljaat sarvet ja mahtava, usein silmätkin peittävä ”tukka”. Highlanderin turkissa on pörröinen aluskarva, joka toimii hyvänä lämpöeristeenä ja saa nämä eläimet näyttämään hellyttävän suloisilta. Päällyskarvat ovat pitkiä ja toimivat sadetakin tavoin; kosteus valuu selästä alas kastelematta aluskarvaa.

Eläin vaihtaa karvansa keväällä, silloin paksu talvikarva vaihtuu viileämpään ja ohuempaan kesämallistoon. Sen ansiosta Highland Cattle -karja pystyy olemaan vapaana laitumillaan läpi vuoden. Talvelle paksu talviturkki ja kesäksi viileä kesäpeite. Highland Cattle -karja on oikeaa vapaana kasvanutta karjaa!

Myytävä liha on vakuumipakattua Highlanderin luomu-tuorelihaa suoraan tilalta. Liha on maultaan riistamaisempaa kuin naudanliha, mutta miedompaa kuin hirvenliha. Pienintä ostoerärajoitetta ei ole. Myymme lihan suoraan kotitalouksille ennakkotilausten kautta. Kylmäkuljetusautomme liikkuvat Oulu-Helsinki välillä sekä nelostien että kolmostien kautta. Kärsämäeltä tuorelihaa saa lähes viikoittain, hyvällä tuurilla myös ilman ennakkovarausta. Kotisivuiltamme löydät tilauslomakkeen tai voit myös soittaa puh: 040-7198169/Seija Raudaskoski. Kannattaa kysyä, myymme mielellämme!

Katso hinnasto ja jakelupisteet

Yrityksen sijainti

Yhteystiedot

OSOITE
Pohjoispuolentie 558
86710 Kärsämäki

PUHELIN
0407198169

KOTISIVU
Siirry yrityksen kotisivulle

FACEBOOK-SIVU
Siirry yrityksen Facebook-sivulle

Aukioloajat

Jakelu ja toimitukset sopimuksen mukaan – lisätiedot kotisivullamme.