Merja Sirviö Art

Vuonna 2019 Merjan Marsipaanipuoti laajentui ja sen rinnalle syntyi Merja Sirviö Art. Taiteilija Merja Sirviö valmistaa taulut asiakkaan toiveita mukaellen. Piirrokset valmistetaan laadukkaille taidepapereille, joko pastelli- tai hiiliteoksena. Taidemaalaukset maalataan laadukkaille pinkopohjille, joko akryyli- tai kalkkimaaleilla. Myös erikoisemmat taideteokset, jotka ovat maalattu esimerkiksi puupinnalle, lasiin tai postilaatikkoon, ovat mahdollisia toteuttaa.

 

Merjan Marsipaanipuoti ja Merja Sirviö Art ovat yhden henkilön yrityksiä. Tämä varmistaa sen, että asiakkaat ovat aina saman henkilön kanssa yhteydessä ja voivat näin ilmoittaa toiveensa suoraan koristeiden ja taulujen valmistajalle. Jokainen asiakas on tärkeä ja pyrimme tekemään tuotteet asiakkaan tarpeita mukaillen. Asiakastyytyväisyys on tärkeimmistä päämääristämme.

 

Taiteilija Merja Sirviön valmistamilla tilaustauluilla luot kotiisi ainutlaatuista tunnelmaa ja kauniin muiston vaikkapa rakkaasta lemmikistäsi. Asiakkaiden toiveiden mukaiset tuotteet valmistetaan huolella ja rakkaudella, jokaiseen yksityiskohtaan panostaen.

Yhteystiedot

PUHELIN
0405175907

KOTISIVU
Siirry yrityksen kotisivulle

FACEBOOK-SIVU
Siirry yrityksen Facebook-sivulle

Aukioloajat

Sopimuksen mukaan

Sähköposti:
info@marsipaanipuoti.fi