Merjan Marsipaanipuoti

Taidetta elämäsi kakkuihin!

Merjan Marsipaanipuoti on keväällä 2007 perustettu pienyritys, joka sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla Kärsämäellä. Yrityksen perustajana ja koristeiden valmistajana toimii leipuri-kondiittori Merja Sirviö, joka on valmistunut ammattiinsa Jyväskylän palvelualojen oppilaitoksesta vuonna 2001. Merjan Marsipaanipuoti palvelee asiakkaita nettikaupan välityksellä ympäri Suomen.

Merjan Marsipaanipuoti valmistaa käsityönä ainutlaatuisia, asiakkaan toiveiden mukaisesti valmistettuja kakku- ja pöytäkoristeita. Koristeisiin otetaan huomioon pienetkin persoonalliset yksityiskohdat, joilla juhlapöytään luodaan teeman mukaista tunnelmaa. Raaka-aineina käytetään sokerimassaa, sokerimassan kuivatusainetta, mutta joskus myös mm. silkkinauhaa , helmiä, tukirakenteita. Tämän vuoksi koristeita ei ole tarkoitettu syötäväksi, vaan ne ovat muistona säilytettäviä. Koriste kuivatetaan ja se saapuu tilaajalle hyvissä ajoin ennen juhlia. Persoonallisilla koristeilla luomme juhlatunnelmaa ympäri Suomen. Oikein säilytettynä koristeet säilyvät juhlien jälkeen muistona vuosia

Vuonna 2019 Merjan Marsipaanipuoti laajentui ja sen rinnalle syntyi Merja Sirviö Art. Taiteilija Merja Sirviö valmistaa taulut asiakkaan toiveita mukaellen.

Ystävällisin terveisin,
Merja Sirviö
Leipuri-Kondiittori ja taiteilija

Yhteystiedot

PUHELIN
0405175907

KOTISIVU
Siirry yrityksen kotisivulle

FACEBOOK-SIVU
Siirry yrityksen Facebook-sivulle

Aukioloajat

Sopimuksen mukaan.

Sähköposti:
info@marsipaanipuoti.fi