Hotelli Keskipiste

Hotelli Keskipiste – Nelostien helmi Lappiin mentäessä

Hotelli Keskipiste on täydellinen pysähdyspaikka keskellä Suomea, kun menet pohjoiseen. Meillä on siistit huoneet, loistava sijainti sekä maukas aamupala, josta lapsetkin pitävät. Asiakkaamme kertomana:

Hotelli on loistavalla sijainnilla, palvelu oli erittäin ystävällistä, ovikoodit mahdollistavat saapumisen myös myöhään. Huoneet oli todella siistejä,juuri remontoidun oloisia. Aamiainen oli runsas vieressä olevassa kahvilassa.

Hotelli Keskipiste tarjoaa tyylikkäät huoneet ja rauhaisat unet. Hotellimme löytyy helposti Paanulinnan takaa Tekstiilitalosta.

Vain 300 metrin päässä E75-valtatieltä sijaitseva Hotelli Keskipiste on 3 minuutin ajomatkan päässä Kärsämäen keskustasta. Asiakkaille on tarjolla ilmainen Wi-Fi, nykyaikaiset huoneet, joissa varustuksen taulu-TV, suihku ja wc. Kaikissa huoneissa on kirjoituspöytä ja vaatekaappi. Joissakin huoneissa on myös oma sauna.

Maksuton yksityinen pysäköintialue on käytettävissä paikan päällä, ja talvella käytettävissä ovat myös pistorasiat auton lohkolämmitintä varten. Motoristeille on tarjolla ilmainen lämmin talli yösäilytykseen.

Vieressämme sijaitsee Ravintola Paalupaikka ja ruokakaupat löytyvät lähistöltä. Oulu on 90 minuutin ajomatkan päässä, ja Ylivieskaan on matkaa 68 km.

Huonevaraukset puh. 0400 218 866 tai sähköpostilla:
info@hotellikeskipiste.fi tai hotellipaanulinna@gmail.com

Tarvittaessa voimme järjestää teille sisääntulon haluamanne ajankohtana.

Huonevaraukset ja -tiedustelut mielellään 9-21, mutta voit myös soittaa huoneen itsellesi vaikka paikan päältä.

Yrityksen sijainti

Yhteystiedot

OSOITE
Rannantie 13
86710 Kärsämäki

PUHELIN
0400218866

KOTISIVU
Siirry yrityksen kotisivulle

FACEBOOK-SIVU
Siirry yrityksen Facebook-sivulle

Aukioloajat

Sopimuksen mukaan – kello 09:00 – 21:00