Tavallinen Elonkorjuujuhla 7.9.
07.09.2019

Kärsämäen 150-v. juhlan kunniaksi, Kärsämäeltä lähtöisin olevat järjestävät yhdessä nykyisten kärsämäkisten kanssa Tavallisen Elonkorjuujuhlan. Juhlapäivä kokoaa laajalti yhteen Kärsämäkistä osaamista ja tietotaitoa. Päivä alkaa ”Kärsämäki Areenalla” kello 12.00, johon on kutsuttu eri alojen kärsämäkistaustaisia vaikuttajia. Juhlavuoden teemaa on 150 tarinaa Kärsämäeltä. Konttilan talon ja Kotiseutumuseon pihapiirissä (Pomojentie 3) järjestettävällä Areenalla kuulemme tarinoita niin urheilun, kirjallisuuden kuin politiikan saralta.

Ohjelmassa on myös Solar Filmsin ennakkokiertueella olevan, Matti Ristisen tähdittämän, Kari Tapiosta kertovan ”Olen suomalainen” elokuvan näytökset klo 13 ja klo 17. Elokuvat esitetään Frosteruksen koululla, jonka osoite on Opintie 6. Niiden yhteydessä kuullaan elokuvan tekijöitä, kuten ohjaaja Aleksi Mäkelää.

Päivän päättää Suomelan leirintäalueella järjestettävä kyläjuhla, joka alkaa 18.00 ja päättyy 23.00. Siellä nähdään kärsämäkijuuristen esiintyjien lisäksi mm. ”Olen suomalainen” elokuvan orkesteri Ilkka Vainio & viihteen kenttämiehet.

Tule mukaan viettämään, ikimuistoinen päivä kanssamme Kärsämäellä

 

Elonkorjuujuhlan aikataulu

Yhteystiedot

Tapahtuman lisätiedot

AJANKOHTA
07.09.2019