Paanutonttu hankkeen työpaja
29.09.2020

PAANUTONTUN PALUU

 

Paanutonttu on viettänyt hiljaiseloa viime vuodet Paanukirkon suojissa, mutta nyt hän on  palannut kuntalaisten ja matkalaisten iloksi. Paanutontun sydäntä lähellä on Kärsämäen matkailun kehittäminen. Hän olisi valmis toteuttamaan tarinallisia kiertokäyntejä paikkakunnan historiasta, suunnittelemaan luonto- ja seikkailupolkuja ja geokätköjä Kärsämäen ympäristöön ja olemaan läsnä erilaisissa tapahtumissa. Tule mukaan työpajaan suunnittelemaan kuinka Paanutonttu voisi olla mukana tuottamaan sisältöä paikallisiin tarpeisiin. Paanutonttu olisi valmis luovuttamaan persoonansa myös esimerkiksi matkamuistoihin ja erilaisiin ruoka-annoksiin. Tule herättämään Paanutonttu uniltaan!

 

Kutsumme kuntalaisia, yrityksiä ja yhdistyksiä mukaan työpajaan, jossa ideoidaan ja testataan yhdessä Paanutontun tuotteistamista kuntalaisten iloksi ja kunnan maskotiksi. Työpaja pidetään Frosteruksen koululla ti 29.9. klo 18. Työpajan vetäjinä toimivat Jaana Salo ja Susanna Salokannel. Pientä iltapalatarjoilua varten pyydämme osallistujia ilmoittautumaan etukäteen pe 25.9. mennessä os. paanutonttu@gmail.com

 

Kattilakosken kulttuuriosuuskunta sai Keskipiste-Leaderilta hankerahoituksen Paanutonttu-esiselvityshankkeelle. Esisevityshankkeen tavoitteena on selvittää Kärsämäellä asuvien ihmisten ja paikallisten yhteisöjen sekä yritysten osallistumishalukkuus mahdollisesti monivuotiseen Paanutonttu-hankkeeseen.

Lisätietoa: 

Susanna Salokannel, kattilakoski.osuuskunta@gmail.com

040 147 6107


Ira Toppinen, ira.toppinen@karsamaki.fi

044 445 6840

Yhteystiedot

Tapahtuman lisätiedot

AJANKOHTA
29.09.2020