Lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden kirpputori
23.05.2019

 

Kärsämäen kunnan avoin varhaiskasvatus ja Lastentalo Kuusipiha järjestävät lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden kirpputorin Konttilassa
to 23.5. klo 12.00-17.00.

Pöytävuokra 5e/pöytä, jos et ole itse paikalla myymässä tuotteitasi. Hoidamme myynnin puolestasi. Tilitämme rahat myynnistä sinulle heti kirpputorin päätyttyä.

Pöytävuokra 2e/pöytä jos olet itse paikalla myymässä.

 

Otamme vastaan lahjoituksena ehjiä ja käyttökelpoisia leluja ja muita lasten tarvikkeita myytäväksi kirpputorilla.   Lahjoitukset voit tuoda etukäteen Lastentalo Kuusipihalle. Myyntituotto ohjataan Lastentalo Kuusipihan ulkolelujen hankitaan. Pöytävuokrista saadut tulot käytetään Kärsämäen kunnan avoimen varhaiskasvatuksen  ja Lastentalo Kuusipihan lasten hyväksi.

 

 • Paikkavaraukset ja lisäinfoa Katja Malila puh. 040-577 7618
 • Ilmoita varauksen yhteydessä nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi
 • Myyntipaikkaan sisältyy myyntipöytä, mutta voit halutessasi tuoda mukanasi myös myyntitangon ym. rekvisiittaa. Myyntipöydän leveys on noin reilun metrin.
  Pidemmät pöydät on jaettu kahdelle myyjälle.
 • Numeroimme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoitamme varanneille paikan etukäteen. Jos et ole itse myymässä tuotteita kiinnitä tuotteeseen hintalappu, josta käy selville tuotteen nimi, hinta ja pöytänumero. Laput voit kiinnittää esim. hakaneulalla.
 • Kirpputori on toukokuun lopussa, joten jos ilma on kaunis, voit tulla Konttilan piha-alueelle myymään tuotteitasi. Myyntipöytä löytyy meiltä.
  Paikan hinta on 2e.
 • Myyjät pääsevät järjestelemään paikkaansa klo 10.00 alkaen, olethan ajoissa paikalla.
 • Kirppiksen sulkeuduttua klo 17.00 tulethan heti tyhjentämään oman paikkasi.
Tapahtuman sijainti

Yhteystiedot

TAPAHTUMAPAIKKA
Pomojentie 5 / Konttila
86710 Kärsämäki

PUHELIN
0405777618

Tapahtuman lisätiedot

AJANKOHTA
23.05.2019


12:00 - 17:00