T&T Kangasharju Ky

T&T Kangasharju Ky on vuonna 1989 perustettu maanrakennusalan yritys. Yritystoiminta alkoi, kun Tapani Kangasharju alkoi hyödyntämään omia maa-ainesalueitaan Hämeenkankaassa myymällä maa-aineksia aluksi maanviljelijöille. Toiminta alkoikin siis yhdestä miehestä ja yhdestä kaivinkoneesta. Vuosia ja useita kaivinkoneita sekä muita työkoneita myöhemmin Tapanin poika Teemu Kangasharju ryhtyi mukaan yritystoimintaan ostamalla puolet isänsä firmasta. Tällä hetkellä yrityksemme työllistää viisi henkilöä.

Yrityksemme kotipaikka on Kärsämäellä. Toimitamme maa-aineksia pääasiassa omilta maa-ainesalueilta Kärsämäen ja lähikuntien asiakkaille. Pitkäaikaiselle yhteistyökumppanillemme Morenialle olemme olleet ns. ”monttuisäntänä” Käsämäellä jo monia vuosia.

Toimitamme mm. hiekkaa, salaojasoraa, soramurskeita, luonnonkiviä, seulottua ruokamultaa sekä kalliomurskeita.
Lisäksi tarjoamme konetöitä, joista mainittakoon esimerkkinä traktorityöt sekä kaivinkonetyöt.

Viime vuosina olemme menneet myös kauemmaksi urakoimaan: esimerkiksi Kokkolassa teimme koulurakennuksen pohjatöitä ja Oulun Tupoksella tasoristeyksien alituksia. Oulun Veden työmailla olemme tehneet katusaneerauksia.

Toimintamme on monipuolista ja yrityksellemme on karttunut jo vuosien kokemus alan moniluontoisista työtehtävistä. Olemme olleet mukana rakentamassa valokuitukaapeliverkostoa, kaukolämpö– sekä vesijohtoverkostoa ympäri Suomea ja vuosien saatossa olemme tehneet satoja kilometrejä teitä ja katuja sekä useita viheralueita.

Teemme yhteistyötä alan muiden yritysten kanssa erilaisissa työkohteissa. Kalustomme koostuu sorakasettiyhdistelmästä, 5-akselisesta sora-autosta sekä kaivinkoneesta, kahdesta pyöräkuormaajasta ja liikennetraktorista. Uusimpana investointina kalustoamme on täydentämässä puoliperävaunulavetti.

Yrityksen sijainti

Yhteystiedot

OSOITE
Kokkolantie 588
86710 Kärsämäki

PUHELIN
0405867099

FACEBOOK-SIVU
Siirry yrityksen Facebook-sivulle

Aukioloajat

Sopimuksen mukaan.