Sonic Factory Studios

Äänitysstudio idyllisen maaseudun rauhallisessa ympäristössä Pohjois-Pohjanmaalla.

Kilpailukykyiset hinnat, ammattitason laitteet, nykyaikaiset ja laadukkaat tilat sekä pitkä kokemuksemme studioasiakkaiden palvelemisesta ovat hyviä syitä tulla asiakkaaksemme.

Voit majoittua studion yhteydessä olevissa majoitustiloissa tai vuokrata samasta rakennuksesta tilavan majoitushuoneiston pieneen lisähintaan.

Tilattaessa tarjoilemme talon keittiöstä aamupalan, päivällisen ja iltapalan. Studion sekä majoitustilojen keittiöissä voi valmistaa ruokaa myös itse.

ÄÄNITARKKAAMO, VIISI ÄÄNITYSHUONETTA, MAJOITUSTILAT SEKÄ SAUNA

Studion tarkkaamo on varustettu Pro Tools HDX  järjestelmällä, jota ohjataan ICON D-Command ohjaimella. Kuuntelu hoituu Genelec 8040 aktiivikaiuttimilla ja Genelec 7070 subwooferilla. Räkistä löytyy Avid HD 16 x 16 AD/DA muunnin sekä kaksi Digidesign 192 AD/DA muunninta A|D lisäosilla, eli järjestelmä kykenee tallentamaan 48 yhtäaikaista kanavaa. Kaikki linjat voidaan reitittää vapaasti patchbayn avulla.

Tarkkaamon kelluva rakenne eristää huoneen tehokkaasti ympäröivistä soittotiloista. Riittävällä vaimennuksella varsinkin bassotoisto on saatu hallintaan ja tila on kaikin puolin tasasointinen ja miellyttävä. Ikkunoista on näköyhteys neljään soittotilaan ja myös luonnonvalo pääsee sisään.

Jokainen ketju on yhtä vahva kuin sen heikoin lenkki. Niinpä käytämme signaalitiessä ainoastaan hyväksi havaittuja ammattilaitteita. Patchbayn ansiosta asiakkaan omat laitteet ovat helposti kytkettävissä studion järjestelmään.

Studion viisi äänityshuonetta mahdollistavat eri tyyppiset äänitykset isommallekkin porukalle. Mikrofonimme on valikoitu erityisesti vuokra-asiakkaita ajatellen. Olemme suosineet maailmalla standardeiksi muodostuneita malleja, niin kondensaattorimikrofoneissa, kun dynaamisissa mikrofoneissa.

Studiollamme on panostettu majoituksen laatuun. Majoitustilaa löytyy yhteensä 15 henkilölle tai oma huone viidelle. Asiakaskäytössä olevia keittiöitä meiltä löytyy kaksi, WC- sekä suihkutiloja kolmet ja saunoja kaksi. Asiakaskäytössä on myös kylpytynnyri. Tiloja on mahdollista vuokrata keikkareissuilla pelkkään majoituskäyttöön.

Yrityksen sijainti

Yhteystiedot

OSOITE
Välikyläntie 448
86710 Kärsämäki

PUHELIN
0405079472

KOTISIVU
Siirry yrityksen kotisivulle

FACEBOOK-SIVU
Siirry yrityksen Facebook-sivulle

Aukioloajat

Sopimuksen mukaan.