Kärsämäen Asunnot Oy

Kärsämäen Asunnot Oy on Kärsämäen kunnan 100% omistama tytäryhtiö. Yhtiö omistaa 193 huoneistoa, vuokratalot ovat Arava-rahoitteisia eli valtion tuella rahoitettuja. Ara (Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus) ohjaa ja valvoo valtion tuella lainoitettujen asuintalojen omistajien toimintaa. Ohjauksen ja valvonnan tavoitteena on varmistaa valtion tuen kohdentuminen asukkaille ja että vuokrataloyhteisön toiminta on säännösten, määräysten ja ohjeiden mukaista. Yhtiö vuokraa asuntoja yleishyödyllisessä tarkoituksessa omakustannusperiaatteella toimien. Omakustannusperiaate tarkoittaa sitä, että vuokraa peritään enintään se määrä, joka tarvitaan hyvän kiinteistönpidon mukaisiin menoihin.

Asuntoja on tarjolla myös kalustettuina jotta lyhytaikaiseenkin asunnon tarpeeseen pystytään vastamaan. Yhtiö kehittää toimintaa ja palveluitaan jatkuvasti, sekä pyrkii uudis- ja perusparannusrakentamisessa ottamaan huomioon että asuntojen koko, laatu ja varustetaso vastaavat mahdollisimman hyvin kysyntään. Vuonna 2017 on rakennettu kaksi uutta rivitaloa joissa yhteensä 10 huoneistoa, talot sijaitsevat aivan Kärsämäen kunnan keskustassa.

Kärsämäen asunnot Oy:n palveluajatuksena on tarjota kuntalaisille turvallista ja viihtyisää vuokra-asumista laadukkaissa huoneistossa ja ympäristössä hyvällä käyttöasteella taloudellisesti kannattavasti.

Yhtiön hallinto palvelee asukkaita ja asunnonhakijoita asuntotoimistollamme päivittäin. Ammattitaitoisella ja läsnäolevalla palvelulla varmistamme asukkaidemme viihtyvyyden ja asunnonhakijoiden asioiden joustavan hoidon hakemuksesta asumiseen asti.

Asuntojen hakeminen
Kärsämäen Asunnot Oy:n vapaat vuokra-asunnot löytyvät osoitteesta www.oikotie.fi
Ole rohkeasti yhteydessä niin etsitään yhdessä tarpeisiisi sopiva asunto.
Otamme vastaan ja käsittelemme hakemuksia päivittäin.
Kaikkia asuntoja haetaan asuntohakemuslomakkeella.

Hakemuslomakkeen voi täyttää ja tulostaa TÄSTÄ. Liitteitä pyydetään tarvittaessa.
Hakemuksen voit toimittaa sähköpostitse johanna.mehtala@op.fi tai postitse osoitteeseen Laaksojen OP-Kiinteistökeskus Oy, Frosteruksenkatu 4, 86710 Kärsämäki
Muista allekirjoittaa hakemus!
Kun hakemus saapuu perille, otamme sinuun yhteyttä.

Laaksojen OP-Kiinteistökeskus Oy
Frosteruksenkatu 4
86710 KÄRSÄMÄKI

Asuntohakemukset, irtisanomiset jne.
kiinteistösihteeri
Johanna Mehtälä
puh. 010 257 1733
johanna.mehtala@op.fi

Hallinnolliset asiat
vs. toimitusjohtaja
Jarkko Mehtälä
puh. 010 257 1743
jarkko.mehtala@op.fi

 

 

Yrityksen sijainti

Yhteystiedot

OSOITE
Frosteruksenkatu 4
86710 Kärsämäki

PUHELIN
0102571733

FACEBOOK-SIVU
Siirry yrityksen Facebook-sivulle

Aukioloajat

Maanantai - Perjantai
Kello 09:30 - 16:00

Perjantaisin vain ajanvarauksella.