Konttilan pihapiiri

Kärsämäen perinnepihan iltatori kokoaa ystävät ja kylänmiehet viettämään aikaa kesäisten iltatorien merkeissä

Kärsämäen Konttilan perinnepihapiiri herää henkiin kesäkeskiviikoiksi. Museopiha vanhoine aittoineen, ihan nelostien varrella, on ollut valmiina jo jonkin tovin. Nyt tarkoituksena olisi saada perinnepihaan uutta iloa ja eloa ja järjestää kauniiseen pihapiiriin kesällä iltatoreja.

Kyläyhdistyksillä ja järjestöillä on mahdollisuus varata yksi iltatori itselleen, jolloin he vastaavat iltatorin ohjelmasta ja kahvibuffetista. Iltatoreille ovat kaikki kyläläiset tervetulleita myymään kirppistavaroita ja omia tuotteitaan. Paikkamaksu iltatorimyyjille on vain 5 euroa. Paikkamaksu ja kahvibuffetin tuotto kilahtaa kulloisenkin järjestävän tahon hyväksi. Toivon mukaan iltatorista muodostuisi aina järjestänsä tyylinen, tarjottavineen ja ohjelmasisältöineen. Perinnepihalta löytyy myös ohjelmalava, josta kelpaa vaikka laulaa luritella.

Tavoitteena on, että perinnepiha houkuttelee entisiä ja nykyisiä kyläläisiä sekä ohikulkijoita viettämään iltaa yhdessä kahvikupposen, pihapelien, hyvän seuran sekä kirppislöytöjen kera. Ensi kesäksi perinnepihan aittoihin ollaan suunnittelemassa uutta tohinaa, joka houkuttelee pistäytymään perinnepihalla ja museossa muinakin päivinä. Yhdeksi aittavuokralaiseksi on tulossa Setä-Heikin Nostalgiavalinta, jota pitävät kesä-Kärsämäkiset tarjoavat vierailijoille nostalgisia ja Kärsämäkiaiheisia tuotteita.

Toimijan sijainti

Yhteystiedot

OSOITE
Pomojentie 5
86710 Kärsämäki

PUHELIN
0444456840

Lisätiedot

Lisätietoja 044 445 6840 / Ira Toppinen