Virkisty ja verkostoidu – Ilta yhdistystoimijoille
08.10.2020

Vapaaehtoistyö yhdistyksessä on merkityksellistä ja antaa usein tekijälleen paljon. Se voi siitä huolimatta myös ajoittain tuntua raskaalta ja erityisesti vastuutehtävissä joskus yksinäiseltäkin. Toisaalta taas, yhteistyössä on voimaa ja kaikkea ei aina kannata tehdä omin voimin.

Näistä lähtökohdista syntyi ajatus uudenlaisesta virkistys- ja verkostoitumistilaisuudesta, johon nyt kutsumme Kärsämäen yhdistystoimijoita. Tule siis viettämään kanssamme mukavaa iltaa ja pohtimaan yhdessä, millä tavalla paikallista yhteistyötä eri yhdistysten ja kunnan välillä voitaisiin lisätä ja yhdistystoimintaa Kärsämäellä viedä eteenpäin. Ajatuksena on, että jos ilta koetaan onnistuneeksi, tapahtumia voitaisiin ryhtyä järjestämään Kärsämäellä yhdistysten toimesta säännöllisesti, kiertävällä vuorolla.

Tilaisuuden aluksi Yhdistyksistä hyvinvointia -hankkeen Mikko Männistö ja Heidi Similä esittelevät kevään aikana tehdyn yhdistysten tarvekartoituksen tuloksia Kärsämäen osalta. Iltaan sisältyy myös toiminnallinen osuus, jonka aikana osallistujat pääsevät ratkomaan erilaisia, kaikille soveltuvia rastitehtäviä joukkueina. Lopuksi keskustellaan yhdessä tarvekartoituksen herättämistä ajatuksista sekä vastaavien tilaisuuksien tarpeellisuudesta jatkossa. Mikäli yhteisesti päädytään siihen, että tilaisuus on ollut onnistunut ja tarpeellinen, päätämme myös, mikä taho ottaa vastuulleen seuraavan tilaisuuden järjestelyt.

 

Aika: To 8.10.2020 klo 18.00-20.00

Paikka: Frosteruksen koulu, Opintie 6 (sään salliessa toiminnallinen osuus järjestetään koulun pihapiirissä)

 

Tilaisuuden ohjelma:

18.00                 Tervetuloa, Mikko Männistö ja Heidi Similä

18.05                 Yhdistysten tarvekartoituksen esittely, Mikko ja Heidi

18.30                 Yhteistyön Mestarit – leikkimielinen joukkuekilpailu

19.30                 Illan yhteenveto ja voittajajoukkueen palkitseminen

20.00                 Tilaisuus päättyy

 

Mukaan tarvitset sään mukaiset, rennot vaatteet ja iloista mieltä!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset 2.10. mennessä järjestöyhdyshenkilö Ira Toppinen, puh. 044 445 6840 tai ira.toppinen@karsamaki.fi

Tervetuloa!

Yhteystiedot

Tapahtuman lisätiedot

AJANKOHTA
08.10.2020