Tarinatempaus
16.10.2019

 

Vesaisten tarinatempaus Kärsämäen kirjastossa keskiviikona 16.10. kello 14.00.

MIKÄ? Tarinatempaus on matalan kynnyksen pop up-henkinen tapahtuma, jossa luetaan ääneen satu tai satuja. Tarinatempaukseen ovat tervetulleita niin satujen kuulijat kuin innokkaat lukijatkin.

MISSÄ? Ympäri Suomen, etukäteen sovituissa julkisissa tiloissa kuten kirjastoissa, kouluissa, harrastuksissa, työpaikoilla, ostoskeskuksissa, vanhainkodeissa, sairaaloissa ja päiväkodeissa. Satuja voi lukea myös matalalla kynnyksellä kotona tai perhepiirissä.

KUKA? Satutuokioihin kuulijoiksi ovat tervetulleita kaikki, niin lapset kuin aikuisetkin. Satutädiksi tai -sedäksi voivat ryhtyä kaikki halukkaat. Mitään ennakkovaatimuksia tai erityisiä taitoja ei tarvita. Voit valita mieleisesi tarinan tai satukirjan tai keksiä sadun itse. Tempaukseen voi osallistua kuka tahansa lukemalla sadun sovitussa paikassa sovittuun aikaan.

MIKSI? Tarinatempauksen tavoitteena on luoda sekä lapsille että aikuisille yhteinen elämys, pieni hetki keskellä arjen kiireitä, jonka aikana voi uppoutua ja eläytyä sadun maailmaan.

Yhteystiedot

Tapahtuman lisätiedot

AJANKOHTA
16.10.2019

Keskiviikko
14:00 - 15:00