Maalausta kuvataiteen päivänä
10.07.2019

 

10.7. on Helene Schjerfbeckin (1862–1946) syntymäpäivä sekä Suomen kuvataiteen päivä. Tämän kunniaksi Taidetalo Nahkurilla (Keskuskatu 25, Kärsämäki ) vietetään taidetapahtumaa, jonka ohjaajina toimivat AIR Frosterus -residenssin heinäkuun taiteilijavieraat. Tapahtuma-aika klo 16-18.

Tule mukaan maalaamaan, piirtämään tai rakentelemaan oma teoksesi! Nautitaan yhdessä taiteesta ja leppoisasta kesäpäivästä mukavassa seurassa.

Tapahtuma on maksuton ja siihen voi osallistua taitotasosta riippumatta. Työpajan tarvikkeet tarjoaa Kattilakosken kulttuuriosuuskunta. Tempaus on osa Kulttuuristartti -hanketta.

Taidehetken jälkeen vietetään tunnelmallista Illallinen taivaan alla -tapahtumaa alkaen klo 18. Lämpimästi tervetuloa!

#maalaustapahtuma #kokosuomimaalaa

Taiteilijat

Ecem Yuksel ja Burak Ata

Ecem Yuksel ja Burak Ata ovat nuoria turkkilaisia taiteilijoita Istanbulista. He työskentelevät akvarellein ja ovat myös taitavia piirtäjiä. Kärsämäellä he tulevat työstämään piirroksia, joiden insipraation lähteenä ovat Kärsämäen ihmiset ja maalaismaisemat. Burak on erityisen kiinnostunut urheilusta ja toivoo voivansa kuvata Katajan pelejä!

Kristy Chan

Kristy Chan on juuri valmistunut University College Londonin kuvataiteen laitokselta. Alunperin Hong Kongista kotoisin oleva taiteilija työskentelee pääasiassa maalaten kankaalle öljy- ja akryylivärein. Kärsämäellä Kristy työstää uusia piirroksia paikkakunnalla kokemiensa kohtaamisten innoittamana.

Yhteystiedot

Tapahtuman lisätiedot

AJANKOHTA
10.07.2019