Suomelan vohvelikahvila

Suomelan vohvelikahvila on Suomela Campingin yhteydessä toimiva idyllinen maalaistalon elämää henkivä kesäkahvila. Vohvelikahvila on Joanna Ohenojan kesäyritys, jolloin hän toimii kevytyrittäjänä Kärsämäen kunnan nuori yrittäjä-mallin mukaan. Yhteistyötä tehdään Suomelaa hallinnoivan Kattilakosken kulttuuriosuuskunnan kanssa. Yhteinen päämäärä on saada Suomelan leirintäalueen toimintaa elävöitettyä ja ihmisiä käymään niin leirintäalueella kuin kahvilassakin.

Vohvelikahvila tarjoaa suolaisia ja makeita vohveleita niin perinteisillä kuin erikoisemmillakin täytteillä. Toki kahvilassa on tarjolla myös muuta maukasta, esimerkiksi Pihtiputaalla valmistettu Liisankankaan tilajäätelö on verrattain uniikki makuelämys. Matkailijoille ja majoittujille kahvilasta on mahdollisuus tilata aamupalaa. Kahvilasta saa myös ruokaisan lounasvohveliaterian, jota tarjoillaan klo 10.00 – 16.30 välillä.

Tilauksesta järjestämme yksityistilaisuuksia ryhmille esimerkiksi suvun kahvihetkiin tai yritysten lounastapaamisiin. Kysy tarjous!
Lisäksi kahvilan yhteydessä toimii kesäkirpputori, josta voi tehdä hyviä löytöjä mukavan huokeaan hintaan! Varaathan käteistä kirpputoriostoksiin.

Vanhassa maalaistalon tuvassa aika pysähtyy ja tarinat elävät. Täällä on kaunista ja ihanan rauhallista. Tervetuloa siis nauttimaan kiireettömästä ilmapiiristä ja maistuvista vohvelihetkistä!

Yrityksen sijainti

Yhteystiedot

OSOITE
Ouluntie 30
86710 Kärsämäki

PUHELIN
0440456812

FACEBOOK-SIVU
Siirry yrityksen Facebook-sivulle

Aukioloajat

Tervetuloa!